2 клас. Звіт за 1 семестр 2020-2021н.р.

 1 вересня! Ми всі так чекали цього дня! Карантин забрав у нас можливість спілкуватись наживо, гратись разом, обніматись і веселитись. І ось настав момент зустрічі, і перше наше свято- День іменинника. З розвагами від неперевершеної мами  - Олександри Кобцевої і подарунками від батьківського комітету






А потім  - наша перша екскурсія! Ми щасливі, бо можемо бути разом! Їдемо на екскурсію по місту і наші зупинки будуть в "Дино-парку", "Зеленому Гаю" і на Набережній.









Наші робочі будні не менш цікаві ніж відпочинок!











Я думаю, що всім подобається спробувати щось новеньке. Наш клас прийняв пропозицію від ЮНІСЕФ Україна про всеукраїнський челенж "Хіп-хоп антивірус". Ви, мабуть бачили наше відео. За участь у ньому ми отримали подарунок - настільну гру.




А після того, як ми отримали від бібліотекаря Любові Вікторівни "Формуляри читачів" і запрошення на бібліотечний урок, наші учні стали найкращими відвідувачами шкільної бібліотеки.





Грудень був надзвичайно насиченим. Ми писали самостійні і тестові роботи. Виконували всі завдання за навчальним планом і не забували про свята. 20 грудня до нас надійшло відео-звернення від Святого Миколая, а його посланці - Янголи принесли всім солодощі.




А ще, ми дуже серйозно готувались до Новорічного свята. І знову нам допомагала  мама  Саша -  наш хореограф. Так як глядачів ми не могли запросити до себе на концерт, то зняли його на відео. Ви, мабуть, теж всі його бачили на моїй сторінці у ФБ. А це світлини під час зйомок:


І це ще не все. В останній день  навчання у нас була незабутня фотосесія біля неповторних локацій ЦХЕТУМу.






І останньою у цьому році, красивою крапкою до завершення року 2020 була поїздка до Ягідної країни, яку організували для нас наші чудові мами Водопян Рімма і Кобцева Олександра. Діти своїми руками створили різдвяні свічки, послухали розповідь про Північне сяйво, відвідали резиденцію Санти, отримали від нього подарунки і загадали бажання. Шкода, що не всі дітки змогли поїхати з нами. Я б хотіла, щоб наступного року ми  поїхали всі, разом з батьками. Впевнена, що ніхто не пошкодує.







І,наостанок, хочу подякувати всім, хто підтримує мене в моїй роботі, хто турбується про комфорт для наших дітей, про їх розвиток і їхнє здоров'я, всім, хто дбає про радощі нашого шкільного життя і про наше майбутнє.  Будьте щасливі і багаті, мудрі і розсудливі, будьте завжди здоровими і життєрадісними. 
З Новим 2021 роком! 














  

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Для першокласників та їх батьків

Пишаюся, що я вчитель

Для першокласників та їх батьків. Завдання на понеділок, 18 травня.